Ciuperci Chinezești Umplute
Ciupercile chinezești umplute ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 61 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 77 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Baby Bok Choy cu ciuperci chinezești, Ciuperci Fierte Chinezești Și Tofu, și Omletă cu cârnați chinezi și ciuperci de paie.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert.
Scoateți tulpinile din capacele de ciuperci; puneți tulpinile deoparte.
Așezați capacele de ciuperci, cu părțile tulpinii în jos, într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1/2x10 1/2x1 inch. Se fierbe cu blaturi la aproximativ 4 inci de la căldură la aproximativ 8 minute sau până când ciupercile încep să elibereze umezeala.
Scoateți ciupercile din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Tăiați mărunt tulpinile de ciuperci.
Pulverizați wok antiaderent sau tigaie de 12 inci cu spray de gătit antiaderent; încălziți la foc mediu-mare până când spray-ul de gătit începe să baloneze.
Adăugați ceapă, ghimbir, usturoi și sherry. Gatiti aproximativ 6 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda. Se amestecătulpini de ciuperci tocate și ingredientele rămase.
Așezați capacele de ciuperci, cu părțile tulpinii în sus, într-o tigaie cu jeleu uns. Puneți amestecul de creveți în capace, îngrămădind ușor. Pulverizați ușor cu spray de gătit antiaderent. Se fierbe cu blaturi la 4 inci de la căldură la aproximativ 5 minute sau până când amestecul de creveți este maro deschis.