Ciuperci Bourbon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ciupercile Bourbon. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci saut cu Bourbon, Cotlet de porc cu ciuperci și sos de smântână Bourbon, și Tort cu strat de Bourbon cu Ganache Bourbon și cremă de unt cu ciocolată cu lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ciuperci, sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, 12-15 minute sau pana cand se inmoaie si aproape tot lichidul s-a evaporat.
Se ia de pe foc. Se amestecă bourbon sau bulion de pui; reveniți la foc și gătiți 2 până la 3 minute sau până se îngroașă ușor. Reduceți căldura la minim; se amestecă usturoiul tocat, pătrunjelul proaspăt tocat și cimbru proaspăt tocat. Gatiti inca 1 minut.