Ciuperci albe și spanac

Ciuperci albe și spanac
Ciupercile albe și spanacul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de frunze de spanac, usturoi, ciuperci cu buton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este mare. Încercați Năut, Ciuperci Albe Și Spanac, Spanac, Morcovi Și Ciuperci Albe Cuscus, și Spanac Cu Roșii, Fasole Albă Și Rețetă De Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați uleiul de măsline și ciupercile. Se condimentează cu sare și piper, după gust, se adaugă cimbrul și usturoiul și se sotează. Gatiti pana cand ciupercile sunt fragede si o multime de lichid s-a evaporat din fundul tigaiei, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați Marsala și gătiți până când aroma alcoolului s-a înmuiat considerabil, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
4
Scoateți și aruncați crengutele de cimbru și usturoiul. Închideți focul și amestecați frunzele de spanac, astfel încât să se ofilească ușor. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista