Ciucuri De Portocale-Nuc

Ciucuri De Portocale-Nuc
Orange-nuc Tassies este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, făină, sirop de porumb de culoare deschisă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciucuri De Nuc, Ciucuri de nuc negru (fără cereale), și Împletituri De Nuc Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, zahărul granulat și 1/8 linguriță de sare, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați brânza, untul și laptele într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină; bateți la viteză mică doar până se omogenizează (amestecul va fi sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 3 sau 4 ori. Împărțiți aluatul în 24 de porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Așezați 1 porție de aluat în fiecare dintre cele 24 de căni de briose în miniatură acoperite cu spray de gătit. Apăsați aluatul în părțile inferioare și în sus ale cupelor, folosind degetele ușor înfăinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
8
Pentru a pregăti umplutura, lingurați aproximativ 1/2 linguriță de nuci în fiecare ceașcă de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
9
Combinați zahărul brun și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel; lingură aproximativ 2 lingurițe umplând peste nuci în fiecare cană de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când crusta este ușor rumenită și umplutura este umflată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a fiecărui tassie; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista