Ciucuri De Portocale-Nuc
Orange-nuc Tassies este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, făină, sirop de porumb de culoare deschisă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciucuri De Nuc, Ciucuri de nuc negru (fără cereale), și Împletituri De Nuc Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul granulat și 1/8 linguriță de sare, amestecând cu un bici.
Combinați brânza, untul și laptele într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină; bateți la viteză mică doar până se omogenizează (amestecul va fi sfărâmicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 3 sau 4 ori. Împărțiți aluatul în 24 de porții.
Așezați 1 porție de aluat în fiecare dintre cele 24 de căni de briose în miniatură acoperite cu spray de gătit. Apăsați aluatul în părțile inferioare și în sus ale cupelor, folosind degetele ușor înfăinate.
Pentru a pregăti umplutura, lingurați aproximativ 1/2 linguriță de nuci în fiecare ceașcă de briose.
Combinați zahărul brun și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel; lingură aproximativ 2 lingurițe umplând peste nuci în fiecare cană de brioșă.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când crusta este ușor rumenită și umplutura este umflată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a fiecărui tassie; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.