Citrice Dracu Prajiturele
Citrice dracu prajiturele ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, cremă de brânză, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Raindrop Dracu Prajiturele, Vacanță De Unghii Prajiturele, și Nucă De Cocos Poke Prajiturele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă și lămâie, lime și coajă de portocală cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Împărțiți aluatul între căni de briose, umplând fiecare două treimi.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Cu furculiță sau frigarui de lemn, faceți găuri în vârfurile cupcakes.
Într-un castron mic, se toarnă 1/2 cană de apă clocotită pe gelatină de var; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Se toarnă gelatină peste jumătate din fiecare cupcake.
Într-un alt castron mic, turnați 1/2 cană de apă clocotită rămasă pe gelatina portocalie; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Se toarnă gelatină peste cealaltă jumătate din fiecare cupcake. La frigider 30 de minute.
Între timp, într-un castron mare, bateți untul și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până se combină. Bateți în extract de lămâie. Într-un castron mic, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din frisca în amestecul de brânză cremă. Îndoiți frisca rămasă.
Pipă sau întinde glazura pe cupcakes. A se păstra la frigider.