Cireșe Murate

Cireșe Murate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cireșele murate. Această rețetă servește 1. O porție conține 455 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți boabe de piper, fulgi de piper, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cireșe murate, Cireșe Murate, și Cireșe Murate Balsamice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți oțetul, apa, zahărul, boabele de piper, cardamomul și fulgii de ardei roșu la fiert într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 5 minute. Folosind o sită cu ochiuri fine, strecurați într-un castron mediu; întoarceți lichidul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Boabe De PiperBoabe De Piper
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
2
Adăugați cireșe în cratiță. Fierbeți până când cireșele sunt fragede, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați cireșele și într-un borcan de zidărie de mărimea unei halbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
4
Se toarnă suficient lichid de murat pentru a acoperi cireșele. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista