Cireșe Jubilee Cheesecake Baruri
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 23 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 812 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, glazură bogată și cremoasă de cireșe, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cherry Jubilee, Cherry Jubilee, și Cherry Jubilee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. În bolul mare, bateți amestecul de tort uscat și untul cu mixerul electric la viteză mică până se sfărâmă; rezervați 1 cană. În partea de jos a tigaiei de 13x9 inci, apăsați amestecul sfărâmicios rămas.
În același castron, bateți crema de brânză și glazura cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți ouăle până se omogenizează.
Se toarnă peste crustă; se presară cu amestec sfărâmicios rezervat.
Coaceți aproximativ 45 de minute (aproximativ 42 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până când este setată; se răcește complet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.