Cireșe Acoperite Cu Ciocolată
Cireșele acoperite cu ciocolată sunt o rețetă Creolă care servește 60. O porție conține 75 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sirop de porumb, acoperire de cofetari de ciocolată, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cireșe Acoperite Cu Ciocolată, Cireșe acoperite cu ciocolată II, și Cireșe Acoperite Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Scurgeți cireșele și puneți-le pe prosoape de hârtie să se usuce.
Într-un castron mediu, combinați untul și siropul de porumb până se omogenizează. Se amestecă zahărul cofetarilor și se frământă pentru a forma un aluat. Se răcește pentru a se rigidiza dacă este necesar. Înfășurați fiecare cireșă în aproximativ 1 linguriță de aluat. Se răcește până se întărește.
Topiți acoperirea cofetarilor într-o cratiță grea la foc mic. Înmuiați fiecare cireșă prin tulpină și așezați-o pe foi căptușite cu hârtie cerată. Se răcește până se fixează complet. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros. Cel mai bun după 1 sau 2 săptămâni.