Ciori Negri La Grătar

Ciori Negri La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Corbii negri la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 545 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, usturoi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Fasole la grătar alb-negru, Fenicul la grătar cu pansament de măsline negre, și Dijon și usturoi negru picior de miel la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați găinile într-o pungă de plastic pentru congelator resigilabilă sau într-un vas mare de sticlă de mică adâncime. Într-un castron mic, amestecați sosul de soia, zahărul brun, uleiul de susan, rădăcina de ghimbir, fulgii de piper, 3 linguri de ceapă și usturoiul; se toarnă marinada peste găini. Sigilați punga sau acoperiți vasul. Refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți găinile din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Așezați găinile, tăiate cu părțile în jos, pe grătar la foc mare. Acoperiți grătarul; gătiți 14 până la 16 minute, întorcându-vă ocazional, până când sucul de găini este limpede atunci când cele mai groase bucăți sunt tăiate până la os (cel puțin 74°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
6
Se presară cu semințe de susan și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista