Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Colardele picante și supa de mazăre cu ochi negri. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. mergeți la magazin și ridicați verdeață, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Rețete similare includ Supă de mazăre cu ochi negri cu Andouille & Collards, Salată picantă de mazăre cu ochi negri, și Mazăre Picantă Cu Ochi Negri.
Instrucțiuni
1
Se încălzește și se adaugă ceapa. Saut pentru aproximativ 5 minute, până când încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Adăugați țelina, ardeiul verde și usturoiul și gătiți, amestecând, încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați mazărea cu ochi negri, apă, 1 linguriță de cimbru și 1/2 linguriță de oregano. Gătit: dacă utilizați o oală sub presiune, sigilați aragazul și gătiți timp de 10 minute după ce atinge presiunea ridicată; utilizați o metodă de eliberare rapidă pentru a reduce presiunea. Dacă gătiți într-o oală obișnuită, gătiți până când mazărea este fragedă, aproximativ 45-55 de minute. Odată ce mazărea este fragedă, adăugați toate ingredientele rămase și gătiți timp de cel puțin 25 de minute pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.