Ciorba De Perisoare-Tortellini
Meatball-Tortellini supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 505 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 925 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați tortellini de brânză, pătrunjel, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Supă de chiftele și Tortellini, Supă De Tortellini Cu Chiftele, și Supă de chiftele Tortellini cu mini baghete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită, parmezanul, 2 linguri de pătrunjel, oul, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și piper după gust într-un bol mediu; amestecați cu mâinile până se combină. Formați-vă în chiftele de 1 inch; deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați chiftelele și gătiți, întorcându-se, până la auriu, 3 până la 4 minute; scoateți pe o farfurie.
Adăugați morcovii și țelina în oală; gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și 3 căni de apă; aduceți la fierbere. Întoarceți chiftelele în oală împreună cu restul de 2 linguri de pătrunjel și 1/2 linguriță de sare. Se fierbe până când chiftelele sunt doar fierte, aproximativ 2 minute.
Adăugați tortellini și gătiți până plutesc în vârf, aproximativ 4 minute.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând, până se ofilesc, 1 minut. Condimentează cu sare și piper. Sus cu mai mult parmezan.
Fotografie realizată de Justin Walker