Ciorba De Broccoli Cheddar Cheesy

Ciorba De Broccoli Cheddar Cheesy
Cheesy supa de Broccoli Cheddar este un fără gluten și vegetarian felul principal. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 189 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți broccoli, lapte, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Brânză de brânză Cheddar Broccoli și supă de cartofi, Brânză Cheddar Broccoli Caserola, și Supă De Cheddar De Broccoli.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți 1. de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Așezați broccoli într-un coș cu aburi peste apă. Acoperiți și aburiți timp de 5-8 minute sau până când sunt crocante. Între timp, într-o altă cratiță, combinați amidonul de porumb, laptele și bulionul până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se amestecă untul, sherry, dacă se dorește, sare, piper și nucșoară. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați brânză și broccoli; se încălzește doar până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista