Cioppino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 860 calorii, 59G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $12.27 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați țelină, vin cu corp mediu, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Cioppino, Cioppino, și Cioppino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați cățelele de usturoi în felii de 1/8 inch, puneți-le într-o cratiță mică cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mic pana la mediu-mic pana cand usturoiul devine maro auriu deschis, 15 pana la 20 min., ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține usturoiul clocotind ușor pe măsură ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară, rezervând separat atât uleiul, cât și chipsurile de usturoi. Rezervați chipsurile de usturoi pentru garnitură (nu le lăsați la temperatura camerei mai mult de o zi sau se vor uda). Refrigerați uleiul într-un recipient curat și sigilat. (Veți folosi uleiul pentru crutoanele cu aluat; folosiți orice ulei rămas pentru vinaigrete, mese vege prăjite, paste sau pui fript.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
Crutoane
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Faceți un stoc ușor de crustacee: curățați creveții, rezervând cojile. (Refrigerați creveții decojiți pentru a-i folosi mai târziu în tocană.) Fierbeți cojile în bulionul de pui timp de 5 min., acoperit. Se strecoară și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Lingura Marsala Uscata
Tocană
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de 8 litri sau mai mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa, morcovul, țelina de fenicul și usturoiul tocat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele se rumenesc usor, 15-20 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați roșiile cu sucurile lor, vinul, stocul de crustacee, frunzele de dafin, busuiocul, oregano, semințele de fenicul, fulgii de chile, 1 linguriță. sare și câteva măcinări de piper. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți timp de aproximativ 20 min. Se strecoară printr-o sită medie, apăsând pe solidele din sită. Aruncați conținutul sitei. Clătiți oala și readuceți bulionul în oală. Se fierbe bulionul până se reduce la 8 căni. (Dacă reduceți excesiv bulionul, adăugați doar apă pentru a compensa.) Gustați și adăugați mai multă sare și piper dacă este necesar, amintindu-vă că peștele va adăuga puțină sare la tocană. Se răcește până se pregăteșteutilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pesmet, Câteva Pumni
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Crustacee
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
Tocană
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Faceți pâinea prăjită și gătiți crustaceele: poziționați un suport direct sub broiler și încălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Ungeți pâinea pe ambele părți cu uleiul de usturoi rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Puneți pâinea pe o foaie de copt (sau direct pe raft) și prăjiți pe ambele părți. În timp ce prăjiți pâinea, readuceți bulionul la foc mic la foc mediu-mare până la mare. Când se adaugă fiecare lot de fructe de mare, va face ca temperatura bulionului să scadă, așa că poate fi necesar să ridicați și să reduceți focul pentru a menține un foc mic. Dacă folosiți scoici, începeți prin a le adăuga în bulion și fierbeți până se deschid, 3 până la 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Adăugați midii și crabul, dacă folosiți, și fierbeți până când midiile s-au deschis, 2 până la 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Crabi
5
Adăugați peștele și creveții. Amestecați cu grijă cu o lingură cu fante pentru a obține tot peștele și creveții în bulion, dar încercați să nu rupeți bucățile. Acoperiți și gătiți până când peștele abia este gătit, încă 3 până la 5 minute., ținând cont de faptul că peștele va continua să gătească puțin în timpul necesar pentru a scoate servetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Asamblați tocanita: puneți o bucată de aluat prăjit în fundul fiecărui bol cald și porționați uniform fructele de mare în boluri (asigurați-vă că aruncați orice scoici sau midii nedeschise). Puneți bulionul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
Polonic
1
Presărați pătrunjelul tocat și chipsurile de usturoi peste toate și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
2
Sugestii de băuturi deoarece veți folosi vin roșu pentru a face baza de tocană, aceasta este o șansă excelentă de a servi de fapt vin roșu cu pește. Lui John Ash îi place să servească același vinsau cel puțin un vin din aceeași struguripe care îl folosea pentru a face rețeta. Asigurați-vă că vinul este tânăr, fructat și nu prea tanic. (Din fericire, acest lucru se traduce de obicei nu prea scump.) Dacă mergeți cu Pinot Noir, încercați Gallo of Sonoma (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tocană
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
sau Fetzer five Rivers Ranch ($13), ambele din California. Dacă optați pentru Zinfandel, Cardinalul Bonny Doon din 2002 Zin Beastly Old Vines din California (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zinfandel
Ranch Dressing
4
ar fi alegerea mea. Sau, pentru a da din cap rădăcinilor italiene cioppinos, încercați Barbera, un vin Italian delicios, cu aciditate zippy și fructe suculente. Îmi place 2001 Michele Chiarlo Barbera dAsti ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
5
sau 2002 Pasquero Paitin Barbera dAlba Serra Boella ($18).