Cioppino

Cioppino
Cioppino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 860 calorii, 59G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $12.27 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați țelină, vin cu corp mediu, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Cioppino, Cioppino, și Cioppino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cățelele de usturoi în felii de 1/8 inch, puneți-le într-o cratiță mică cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mic pana la mediu-mic pana cand usturoiul devine maro auriu deschis, 15 pana la 20 min., ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține usturoiul clocotind ușor pe măsură ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară, rezervând separat atât uleiul, cât și chipsurile de usturoi. Rezervați chipsurile de usturoi pentru garnitură (nu le lăsați la temperatura camerei mai mult de o zi sau se vor uda). Refrigerați uleiul într-un recipient curat și sigilat. (Veți folosi uleiul pentru crutoanele cu aluat; folosiți orice ulei rămas pentru vinaigrete, mese vege prăjite, paste sau pui fript.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
CrutoaneCrutoane
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Faceți un stoc ușor de crustacee: curățați creveții, rezervând cojile. (Refrigerați creveții decojiți pentru a-i folosi mai târziu în tocană.) Fierbeți cojile în bulionul de pui timp de 5 min., acoperit. Se strecoară și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
TocanăTocană
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de 8 litri sau mai mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa, morcovul, țelina de fenicul și usturoiul tocat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele se rumenesc usor, 15-20 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați roșiile cu sucurile lor, vinul, stocul de crustacee, frunzele de dafin, busuiocul, oregano, semințele de fenicul, fulgii de chile, 1 linguriță. sare și câteva măcinări de piper. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți timp de aproximativ 20 min. Se strecoară printr-o sită medie, apăsând pe solidele din sită. Aruncați conținutul sitei. Clătiți oala și readuceți bulionul în oală. Se fierbe bulionul până se reduce la 8 căni. (Dacă reduceți excesiv bulionul, adăugați doar apă pentru a compensa.) Gustați și adăugați mai multă sare și piper dacă este necesar, amintindu-vă că peștele va adăuga puțină sare la tocană. Se răcește până se pregăteșteutilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
CrustaceeCrustacee
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
TocanăTocană
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Faceți pâinea prăjită și gătiți crustaceele: poziționați un suport direct sub broiler și încălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Ungeți pâinea pe ambele părți cu uleiul de usturoi rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Puneți pâinea pe o foaie de copt (sau direct pe raft) și prăjiți pe ambele părți. În timp ce prăjiți pâinea, readuceți bulionul la foc mic la foc mediu-mare până la mare. Când se adaugă fiecare lot de fructe de mare, va face ca temperatura bulionului să scadă, așa că poate fi necesar să ridicați și să reduceți focul pentru a menține un foc mic. Dacă folosiți scoici, începeți prin a le adăuga în bulion și fierbeți până se deschid, 3 până la 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Adăugați midii și crabul, dacă folosiți, și fierbeți până când midiile s-au deschis, 2 până la 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
CrabiCrabi
5
Adăugați peștele și creveții. Amestecați cu grijă cu o lingură cu fante pentru a obține tot peștele și creveții în bulion, dar încercați să nu rupeți bucățile. Acoperiți și gătiți până când peștele abia este gătit, încă 3 până la 5 minute., ținând cont de faptul că peștele va continua să gătească puțin în timpul necesar pentru a scoate servetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Asamblați tocanita: puneți o bucată de aluat prăjit în fundul fiecărui bol cald și porționați uniform fructele de mare în boluri (asigurați-vă că aruncați orice scoici sau midii nedeschise). Puneți bulionul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
PolonicPolonic
1
Presărați pătrunjelul tocat și chipsurile de usturoi peste toate și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
2
Sugestii de băuturi deoarece veți folosi vin roșu pentru a face baza de tocană, aceasta este o șansă excelentă de a servi de fapt vin roșu cu pește. Lui John Ash îi place să servească același vinsau cel puțin un vin din aceeași struguripe care îl folosea pentru a face rețeta. Asigurați-vă că vinul este tânăr, fructat și nu prea tanic. (Din fericire, acest lucru se traduce de obicei nu prea scump.) Dacă mergeți cu Pinot Noir, încercați Gallo of Sonoma (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
TocanăTocană
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
sau Fetzer five Rivers Ranch ($13), ambele din California. Dacă optați pentru Zinfandel, Cardinalul Bonny Doon din 2002 Zin Beastly Old Vines din California (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZinfandelZinfandel
Ranch DressingRanch Dressing
4
ar fi alegerea mea. Sau, pentru a da din cap rădăcinilor italiene cioppinos, încercați Barbera, un vin Italian delicios, cu aciditate zippy și fructe suculente. Îmi place 2001 Michele Chiarlo Barbera dAsti ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
5
sau 2002 Pasquero Paitin Barbera dAlba Serra Boella ($18).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinul BarberaVinul Barbera
1
Dimensiune
2
pe baza a opt porții, calorii
1
810, grăsime
2
38, Calorii Grase
1
340, Grăsimi Saturate
2
7, proteine
3
51, Grăsimi Mononesaturate
4
23, carbohidrați
5
1600, colesterol
6
170, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
56, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Ingrediente

3mari3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCioppino bulion (de mai sus)Cioppino bulion (de mai sus)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimorcov tocat grosier (aproximativ 2 cm. mediu)morcov tocat grosier (aproximativ 2 cm. mediu)1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirițelină sau fenicul tocat grosier (aproximativ 2 coaste medii de țelină sau 1/4 bulb mediu de fenicul)țelină sau fenicul tocat grosier (aproximativ 2 coaste medii de țelină sau 1/4 bulb mediu de fenicul)1(poate fi sau trece)fulgi de chile roșii zdrobiți; mai mult după gustfulgi de chile roșii zdrobiți; mai mult după gust454Nuci de orice fel (tocate)scoici hardshell, cum ar fi mahon sau cherrystones, spălate sau 1 crab Dungeness întreg (aproximativ 2 lb.), curățate și tăiate în secțiuni (cereți vânzătorului de pește să facă acest lucru)scoici hardshell, cum ar fi mahon sau cherrystones, spălate sau 1 crab Dungeness întreg (aproximativ 2 lb.), curățate și tăiate în secțiuni (cereți vânzătorului de pește să facă acest lucru)2(poate fi sau trece)pesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribusuioc proaspăt tocat grosier (sau 1 lingură. uscate)busuioc proaspăt tocat grosier (sau 1 lingură. uscate)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(3/4 sticlă) vin roșu cu corp mediu, cum ar fi Zinfandel, Pinot Noir sau Sangiovese(3/4 sticlă) vin roșu cu corp mediu, cum ar fi Zinfandel, Pinot Noir sau Sangiovese4cuișoare maribuchet de spanac proaspăt (aproximativbuchet de spanac proaspăt (aproximativ5cuișoare mariTbs. usturoi tocat grosierTbs. usturoi tocat grosier6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăChipsuri de usturoi (deasupra) pentru garniturăChipsuri de usturoi (deasupra) pentru garnitură6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de usturoi (de mai sus)Ulei de usturoi (de mai sus)907Nuci de orice fel (tocate)halibut, monkfish sau alt pește alb cu carne fermă, tăiat în cuburi de 1 inchhalibut, monkfish sau alt pește alb cu carne fermă, tăiat în cuburi de 1 inch6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1Ceapa galbena medie, tocatasupă de pui de casă sau cu conținut scăzut de saresupă de pui de casă sau cu conținut scăzut de sare454Nuci de orice fel (tocate)midii proaspete (18-24), curățate și decojitemidii proaspete (18-24), curățate și decojite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1TBCoregano proaspăt tocat grosier (sau 1 linguriță. uscate)oregano proaspăt tocat grosier (sau 1 linguriță. uscate)454Nuci de orice fel (tocate)creveți (număr 16-20)creveți (număr 16-20)6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCreveți curățați rezervați de susCreveți curățați rezervați de sus9inchfelii groase aluat pâinefelii groase aluat pâine1Ceapa galbena medie, tocataStoc de crustacee (mai sus)Stoc de crustacee (mai sus)1Ceapa galbena medie, tocataconserve de roșii întregi decojite, rupte, cu sucurile lor sau roșii tăiate cubulețe cu sucurile lor (2 28-oz. cutii)conserve de roșii întregi decojite, rupte, cu sucurile lor sau roșii tăiate cubulețe cu sucurile lor (2 28-oz. cutii)7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa galbena tocata grosolan (aproximativ 2 cm. mediu)ceapa galbena tocata grosolan (aproximativ 2 cm. mediu)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista