Cioara de eglefin și cartofi este un fel principal care servește 2. Pentru 3,17 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 284 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați unt, supă de cartofi, lapte și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cioara de eglefin, Cioara de eglefin afumat și Cioaia de eglefin afumat.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, căliți baconul, ceapa și țelina până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se adauga supa, apa, piperul si sarea. Se aduce la fierbere; reduce caldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Adăugați eglefin; acoperiți și fierbeți timp de 8-12 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță. Se amestecă laptele și untul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 110 de dolari.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere.