Friptură De Whisky Cu Stafide
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de whisky cu stafide ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 352 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți zahăr brun, whisky canadian, stafide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este bine. Încercați Whisky Balsamic Steak, Friptură De Mușchi De Whisky, și Friptură de mușchi de whisky pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți stafidele, whisky-ul și zahărul brun într-o pungă de plastic resigilabilă.
Puneți fripturile în pungă, acoperiți cu marinată, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 10 până la 30 de minute.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu.
Transferați fripturile și marinata în tigaia fierbinte.
Scoateți stafidele din tigaie cu o lingură pliată după ce s-au umplut, aproximativ 5 minute; deoparte.
Gătiti fripturile până când încep să se întărească și sunt fierbinți și ușor roz în centru, 5 până la 8 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 140 de grade F (60 de grade C).
Serviți fripturile cu stafidele.