Cioda de cartofi Cheddar

Cioda de cartofi Cheddar
Cioara de cartofi Cheddar este un fel principal care servește 7. Pentru 1,18 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 156 de calorii. Un amestec de cartofi, brânză cheddar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cioara de cartofi Cheddar, Cioara cremoasă de cartofi/Cheddar și Cioara de cartofi și cheddar cu slănină mărunțită.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați primele șapte ingrediente. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Între timp, puneți făina într-o cratiță mare; se bate treptat laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați brânză; se amestecă până se topește. Se amestecă șunca și sosul de brânză în legumele nescurcate; se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Chowder. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay
Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay
Găsind un echilibru minunat între fructe dulci, note de citrice savuroase și un final condimentat de vanilie, Votre Santé Chardonnay 2010 oferă un parfum delicat de piersici, lămâi și pere condimentate împreună cu arome delicioase de mere, ananas și vanilie prăjită. Merge bine cu brânză albastră, pește și paste.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții7
Scor De Sănătate6
Revista