Ciocolată-Topped Arahide-Toffee Baruri
Ciocolata-Topped arahide-Toffee baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de biscuiți cu unt de arahide, unt, arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Batoane Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Batoane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Ciocolată Topped Unt De Arahide Ovăz Cookie Baruri.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele de bază pentru biscuiți până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 minute sau doar până când aluatul este setat.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu. Se amestecă zahărul brun.
Se încălzește până la fierbere, amestecând frecvent. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Presărați chipsuri de cartofi și arahide peste baza parțial coaptă.
Se toarnă amestecul de zahăr brun peste chipsuri și arahide.
Coaceți cu 15 minute mai mult sau până când suprafața este cu bule.
Presărați chipsuri de ciocolată uniform peste chipsuri și alune; reveniți la cuptor timp de 2 minute pentru a înmuia ciocolata.
Întindeți ciocolata peste umplutură. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Dați la frigider 30 de minute sau până când ciocolata este setată. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.