Ciocolată Meringue De Afine
Ciocolata Meringue de afine este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 32 calorii. Această rețetă servește 45. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ciocolată de brutărie, zahăr granulat, afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Plăcintă Cu Meringue De Afine, Plăcintă Cu Meringue De Afine, și Plăcintă Cu Meringue De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 93°. Acoperiți foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare cu mixer electric la viteză medie 5 minute sau până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr granulat, bătând la viteză mare până când se amestecă bine.
Adăugați zahăr pudră, 1 lingură. la un moment dat, bate bine după fiecare adăugare. (Bezea va începe să devină lucioasă.) Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. Se amestecă afine și ciocolată.
Se întinde pe foaia de copt pregătită până la 1/2 inch de marginile foii de copt.
Coaceți 2 ore. Opriți cuptorul.
Lăsați bezea să stea în cuptor timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când bezea este răcită și uscată complet.
Tăiați sau rupeți în 24 de bucăți.