Ciocolată dulce-amăruie și înghețată de bere puternică

Ciocolată dulce-amăruie și înghețată de bere puternică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ciocolată dulce-amăruie și înghețată de bere robustă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 91G de grăsime, și un total de 1371 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 125 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, bere puternică și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 50%. Încearcă Stout Bere - Înghețată Mini Floats, Budinca de ciocolata Stout cu bere frisca, și Înghețată De Ciocolată Dulce-Amăruie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți smântâna grea într-o cratiță la foc mediu-mic până începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata și zahărul până se topesc. Amestecați încet berea puternică. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
3
Se toarnă amestecul răcit într-un aparat de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului până când ajunge la consistența "servire moale".
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
4
Transferați înghețata într-un recipient de plastic cu capac de doi litri; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă la congelator cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti

Crema Sherry, băutura alcoolică și categoria de produse alimentare sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista