Ciocolată-Cherry Valentine Scones

Ciocolată-Cherry Valentine Scones
Reteta Ciocolata-Cherry Valentine Scones ar putea satisface pofta ta scoțiană în aproximativ 30 minute. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 301 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, frișcă, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata Cherry Valentine Torte, 10 Lire Cherry Challenge: Ciocolată Albă Cherry Scones, și Biscuiți De Ciocolată-Cireșe.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, cacao, praful de copt și sarea. Folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), tăiați în unt până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă cireșele până se acoperă cu amestec de făină. Se amestecă frisca, vanilia și oul doar până când lichidul este absorbit în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Praf De CoptPraf De Copt
CireșeCireșe
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Întoarceți amestecul pe suprafața de lucru curată; frământați ușor de 10 până la 15 ori sau doar până se formează un aluat. Folosind sucitor cu făină sau bătând cu mâinile, rulați aluatul într-un dreptunghi gros de 15x2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
4
Cu 2 1/2-inch în formă de inimă Cookie cutter, taie 7 scones prin plasarea cookie cutter în direcții opuse direct pe marginea tăiată a inimii anterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
5
Așezați inimile de aluat la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de cookie-uri negrasă. Reroll aluat resturi în 5x2 1/2-inch dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Tăiați 2 forme suplimentare de inimă din aluatul rămas; așezați pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 10 până la 12 minute sau doar până când marginile sunt setate. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
În punga mică de plastic pentru congelator resigilabilă, așezați așchii de copt; sac de etanșare. Într-o altă pungă mică de plastic resigilabilă, așezați topiturile de bomboane roșii; sigilați punga. Cuptor cu microunde ambele pungi umplute la maxim 2 până la 3 minute, frământând pungile de două ori, până când chipsurile și bomboanele se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CoptBucăți De Copt
Bomboane Se TopeșteBomboane Se Topește
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
9
Tăiați colțul mic de jos al fiecărei pungi. Strângeți imediat punga cu bomboane topite topite pentru a stropi bomboane topite peste scones. Repetați cu sac de chipsuri de copt topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Bomboane Se TopeșteBomboane Se Topește
10
Lăsați să stea 10 minute; serviți cald.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista