Ciocolată Bavareză Torte
Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 378 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, frișcă grea, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Ciocolată Bavareză Torte, Torte De Mere Bavareze, și Apple Bavarian Torte.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți tortul conform instrucțiunilor pachetului, folosind două 9-in. Tigăi rotunde de copt. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate în grătar pentru a se răci complet.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, vanilia și sarea până se omogenizează. Îndoiți în cremă.
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu un sfert din amestecul de cremă.
Se presară cu un sfert din ciocolată. Repetați straturile de trei ori. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.