Ciocolata Chip-unt de arahide Baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 191 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt De Arahide Ciocolata Chip Nutter Unt Baruri, Batoane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Batoane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele de bază și topping; se amestecă la viteză mică până se sfărâmă. Rezervați 2 căni de amestec de firimituri pentru topping. Apăsați amestecul de firimituri rămas în fundul tăvii pulverizate pentru a forma baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Într-un castron mic, combinați laptele condensat, untul de arahide și vanilia; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Unt De Arahide
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă amestecul uniform peste bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
5
Se presară cu chipsuri de ciocolată și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Arahide
6
Presărați deasupra amestecul de firimituri rezervat; apăsați ușor în jos.
7
Se coace la 350 buc.F. timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Centrul nu va fi setat. Se răcește 1 oră 15 minute sau până se răcește complet.