Ciocolată-Batoane Cu Unt De Arahide
Ciocolata Chip-unt de arahide Baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 191 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt De Arahide Ciocolata Chip Nutter Unt Baruri, Batoane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Batoane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele de bază și topping; se amestecă la viteză mică până se sfărâmă. Rezervați 2 căni de amestec de firimituri pentru topping. Apăsați amestecul de firimituri rămas în fundul tăvii pulverizate pentru a forma baza.
Într-un castron mic, combinați laptele condensat, untul de arahide și vanilia; se amestecă până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul uniform peste bază.
Se presară cu chipsuri de ciocolată și alune.
Presărați deasupra amestecul de firimituri rezervat; apăsați ușor în jos.
Se coace la 350 buc.F. timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Centrul nu va fi setat. Se răcește 1 oră 15 minute sau până se răcește complet.