Pumn De Șampanie Cu Mere Mulate
Nevoie de un băutură fără gluten și vegană? Mulled Apple Champagne Punch ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 18. O porție conține 187 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Este adus la tine de Toțiretete. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 minute. Dacă aveți concentrat de suc de mere, bucăți de ananas, condimente de plăcintă cu dovleac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rodie mulată și pumn de vin roșu, Punch De Vin De Afine Mulled, și Mulled Pear & cranberry punch.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați condimentele de plăcintă cu dovleac și coaja de portocală cu concentratul de suc de mere. Se aduce la fierbere și se fierbe 10 minute.
Scoateți din căldură. Într-un ulcior mare, combinați concentratul de suc de mere condimentat și vinul alb. Se răcește la frigider peste noapte.
Strecurați amestecul de vin printr-un filtru de cafea, având grijă să nu deranjați condimentele care s-au așezat pe fundul ulciorului.
Chiar înainte de servire, glisați în inelul de gheață. Turnați încet șampania pe partea laterală a bolului pentru a păstra cât mai multă carbonizare posibil.
Pentru a face inel de gheață: într-o matriță în formă de inel, combinați bucăți de ananas, felii de portocale și cireșe maraschino.
Se toarnă suficientă apă pentru a ține fructele împreună în inel. înghețați peste noapte.