Ciocolată Albă-Scoarță De Cireș
Coaja de ciocolată albă-cireș necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 131 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, chipsuri de ciocolată premium, bețișoare de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Coajă de ciocolată albă, cireșe și semințe de dovleac, Coaja De Ciocolată De Cireșe, și Coaja De Ciocolată Cu Migdale Și Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți migdalele într-o tigaie la foc mare. Gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Combinați migdalele, cireșele și covrigii într-un castron. Puneți deoparte jumătate din amestec.
Puneți ciocolata într-o măsură de sticlă de 1 litru. Cuptor cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când ciocolata se topește, amestecând la fiecare 30 de secunde.
Adăugați ciocolată în castron cu amestec de covrig; se amestecă bine.
Întindeți amestecul de ciocolată uniform într-un dreptunghi de 12 x 7 inci pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament.
Presărați amestecul de covrig rămas uniform peste ciocolată, apăsând ușor pentru a adera. Congelați 10 minute. Se rupe în 16 bucăți.