Ciocolata Unt De Arahide Crackles

Ciocolata Unt De Arahide Crackles
Dacă aveți aproximativ 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, Ciocolata unt de arahide Crackles ar putea fi un remarcabil lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 76 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Această rețetă de la Taste of Home necesită coacerea cacao, ouă, extract de vanillan și zahăr de cofetărie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ciocolata Unt De Arahide Crackles, Vegan Ciocolata Unt De Arahide Swirl Mousse Pie Cu Ciocolata Unt De Arahide Sos Agave, și Vegan Ciocolata Unt De Arahide Swirl Mousse Pie Cu Ciocolata Unt De Arahide Sos Agave.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făina, cacao, praful de copt, sarea și scorțișoara; se adaugă treptat la amestecul de ouă și se amestecă bine. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 4 ore sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(Keebler)(Keebler)
3
Rulați aluatul în 1-in. bile. Aplatizați fiecare bilă și înfășurați o jumătate de cană cu unt de arahide; remodelați-vă într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Rulați în zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Locul 2 în. în afară de foile de copt negrase; aplatizați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Se coace la 350 CP timp de 10-12 minute sau până se fixează. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista