Ciocolata Neagra-Crema De Cirese Brulee

Ciocolata Neagra-Crema De Cirese Brulee
Ciocolata neagra-crema de cirese Brulee este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 331 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată dulce-amăruie de cacao, kirsch, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Ciocolata Neagra Cr Oktime Br Oktime Oktime, Ciocolata Neagra Cr Oktime Br Oktime Oktime, și Cremă de ciocolată neagră Brulee cu zahăr vanilat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Într-o cratiță grea mică, gătiți și amestecați 1/2 cană din jumătate și jumătate și Ghirardelli 60% Cacao ciocolată dulce-amăruie chipsuri de copt la foc mic doar până când ciocolata este topită. Treceți treptat în restul de 1 1/4 cești jumătate și jumătate. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Bucăți De CoptBucăți De Copt
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți din căldură.
3
Între timp, într-un bol mediu, bateți gălbenușurile de ou, 1/3 cană de zahăr, kirsch sau vanilie și sare doar până când sunt combinate. Bateți încet amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
KirschKirsch
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați șase ramekine rezistente la broiler de 5 până la 6 uncii într - un vas de copt dreptunghiular de 3 litri. Împărțiți cireșele și amestecul de ciocolată uniform între ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Așezați vasul de copt pe suportul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se toarnă suficientă apă clocotită în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea laturilor ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când amestecul este setat (centrele se vor agita ușor). Îndepărtați cu grijă ramekinele din apă; se răcește pe un suport de sârmă timp de 30 de minute. Acoperiți și răciți timp de cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Lăsați cremele să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
9
Presărați blaturile de cremă cu cele 2 linguri de zahăr. Folosind o torță culinară, încălziți până când zahărul este topit. (Sau, dacă nu aveți o torță, fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură timp de 4 până la 5 minute sau doar până când zahărul începe să se topească; urmăriți cu atenție, astfel încât zahărul să nu ardă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
10
Serviți imediat. Dacă doriți, acoperiți cu o păpușă de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista