Ciocolata Neagra-Crema De Cirese Brulee
Ciocolata neagra-crema de cirese Brulee este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 331 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată dulce-amăruie de cacao, kirsch, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Ciocolata Neagra Cr Oktime Br Oktime Oktime, Ciocolata Neagra Cr Oktime Br Oktime Oktime, și Cremă de ciocolată neagră Brulee cu zahăr vanilat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Într-o cratiță grea mică, gătiți și amestecați 1/2 cană din jumătate și jumătate și Ghirardelli 60% Cacao ciocolată dulce-amăruie chipsuri de copt la foc mic doar până când ciocolata este topită. Treceți treptat în restul de 1 1/4 cești jumătate și jumătate. Aduceți la foc mic.
Între timp, într-un bol mediu, bateți gălbenușurile de ou, 1/3 cană de zahăr, kirsch sau vanilie și sare doar până când sunt combinate. Bateți încet amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de ouă.
Așezați șase ramekine rezistente la broiler de 5 până la 6 uncii într - un vas de copt dreptunghiular de 3 litri. Împărțiți cireșele și amestecul de ciocolată uniform între ramekine.
Așezați vasul de copt pe suportul cuptorului.
Se toarnă suficientă apă clocotită în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea laturilor ramekinelor.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când amestecul este setat (centrele se vor agita ușor). Îndepărtați cu grijă ramekinele din apă; se răcește pe un suport de sârmă timp de 30 de minute. Acoperiți și răciți timp de cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore.
Lăsați cremele să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Presărați blaturile de cremă cu cele 2 linguri de zahăr. Folosind o torță culinară, încălziți până când zahărul este topit. (Sau, dacă nu aveți o torță, fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură timp de 4 până la 5 minute sau doar până când zahărul începe să se topească; urmăriți cu atenție, astfel încât zahărul să nu ardă).
Serviți imediat. Dacă doriți, acoperiți cu o păpușă de frișcă.