Ciocolata Menta Bezele

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Marshmallows cu mentă de ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 87 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână apă, gelatină, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Marshmallows Cu Ciocolată Cu Mentă, Marshmallows Cu Mentă Înmuiată În Ciocolată, și Mărturisirea # 96: așa funcționează mintea mea ... Marshmallows cu mentă înmuiată în ciocolată.
Instrucțiuni
Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray antiaderent și praf cu zahăr de cofetari. Într-un castron mic, combinați pudra de cacao și apa clocotită. Se amestecă până se dizolvă cacao.
Se toarnă 1/2 cană de apă rece într-un castron mare și se presară cu gelatină.
Lăsați să stea până când gelatina este hidratată, aproximativ 5 minute.
Într-o cratiță medie grea, încălziți zahărul, siropul de porumb, sarea și 1/2 cană de apă la foc mic, amestecând până când zahărul este dizolvat. Creșteți căldura la mediu și fierbeți fără a agita, până când amestecul ajunge la 240 km f pe termometrul cu bomboane, aproximativ 10 minute.
Se toarnă amestecul de zahăr în castron cu gelatină.
Se adaugă amestecul de cacao și se amestecă până se dizolvă gelatina. Bateți amestecul de zahăr cu un mixer electric până când este gros, strălucitor și triplat în volum, aproximativ 10 minute.
În castron mare separat, cu palete curate bate albușuri de ou până când dețin vârfuri rigide. Bateți albușurile de ou și schnapps de mentă în amestec de zahăr.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Lăsați marshmallow să stea cel puțin patru ore, de preferință peste noapte, neacoperit sau acoperit slab, până când este setat. Când este gata să taie marshmallow, praf de tăiere bord cu zahăr cofetari. Suprafața de praf de marshmallow cu zahăr de cofetari. Inversați tigaia peste placa de tăiat. Folosind degetele, scoateți cu grijă marshmallow din tigaie.
Tăiați marshmallow în pătrate și praf cu mai mult zahăr de cofetari. A se păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.