Ciocolata Delight

Ciocolata Delight
Ciocolata Delight ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, siropul, amestecul instant de budincă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Delight, Vegan Hot Chocolate Delight, și Ciocolata Menta Delight pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului și coaceți într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lăsați-l să se răcească bine, apoi tăiați tortul în cuburi de mărimea nucilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
3
Pregătiți budinca de ciocolată conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4
Într-un castron mediu, bateți smântâna cu zahărul până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Pentru asamblare: într-un castron mic, stratificați jumătate din cuburile de tort de ciocolată, budinca, frisca, sosul de ciocolată sau siropul și nucile. Repetați, stratificând ingredientele rămase, terminând cu frișcă și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Stropiți decorativ cu sos de ciocolată sau sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista