Ciocolata Bûche de Noël.
Ciocolata Bûche de Noël-ar putea să fie doar garnitura sunteți în căutarea pentru. Această rețetă servește 10 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 597 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, zahăr de cofetărie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciocolata Buche de Noel, Cherry-and-Chocolate B. L. De no. L. L. L. L. L. L, și De ciocolata, Migdale Bûche de Noël. pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 163°. aburiți o foaie de copt cu margini de 12 pe 17 inci cu spray de gătit; tapetați cu pergament. Cerneti cacao si faina impreuna intr-un bol mic.
Bateți gălbenușurile și coaja până se îngroașă, 8 minute. Într-un castron separat, bateți albușurile până devin pufoase.
Adăugați zahăr; bate până devine lucios și rigid. Îndoiți 1/4 de albi în gălbenușuri, apoi pliați în albii rămași. Îndoiți amestecul de suc și făină. Nu amestecați prea mult.
Se toarnă aluatul în tigaie; răspândit.
Coaceți până când tortul revine la atingere, 12 minute.
Cerneti suficienta cacao pe un prosop mare de bucatarie pentru a o acoperi. Inversați tortul cald pe prosop. Îndepărtați cu grijă pergamentul. Începând de la capătul lung și folosind prosopul ca ghid, înfășurați tortul și prosopul.
Transferați rola, cusătura în jos, pe suportul de sârmă.
Faceți umplutura: bateți crema de brânză, untul, sucul și coaja până devin cremoase. Bateți treptat în zahăr și sare. Capac; se răcește până la ferm, dar se întinde, 40 de minute.
Faceți glazură: topiți ciocolata; se răcește la temperatura camerei.
Se amestecă cacao, suc și 1 lingură. apă caldă. Bateți untul, zahărul și sarea până devin pufoase.
Se amestecă în ciocolată, apoi amestecul de cacao.
Asamblați tortul: desfaceți tortul; scoateți prosopul. Rezervă 2 t bsp. umplere.
Întindeți umplutura rămasă peste tort. Tort Reroll. Acoperiți cu prosop și răciți, cu cusătura în jos, până când umplerea este setată, aproximativ 30 de minute.
Tăiați tortul pe diagonală; îndepărtând o bucată de 3 inci de la fiecare capăt pentru ramuri.
Răspândiți 1 t bsp. de umplere pe fiecare bucată; apăsați pe partea lungă a tortului la capetele opuse. Tort de îngheț. Desenați linii cu o furculiță pentru a semăna cu scoarța. Desenați cercuri pe ramuri pentru a arăta ca inele. Chill.
Scoateți tortul din frigider cu 1 oră înainte de servire. Cerneti zaharul cofetarilor peste tort, daca doriti.