Ciocolata Amarant Budinca + Thermador Super-Fierbinte Serată
Ciocolata amarant budinca + Thermador super-fierbinte serată este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, pulbere de chile, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciocolata Fierbinte Fierbinte, Budinca de amarant cu crema Amaretto, și Budincă de orez cu ghimbir, amarant și Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 5 ingrediente și 1 lingură de zahăr într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu. Gatiti 25-30 de minute, neacoperite si amestecand frecvent, pana cand amarantul este fraged. Aveți grijă să nu lăsați laptele să fiarbă.
Bateți împreună restul de 1 lingură de zahăr și ouă. Puneți aproximativ 1/2 cană din amestecul de amarant fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant, pentru a tempera ouăle. Bateți încet amestecul de ouă în amestecul de amarant în tigaie. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Adăugați treptat ciocolata, amestecând până se topește.Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Puneți cu grijă tigaia în baia de gheață și lăsați budinca să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional pentru a preveni formarea unei piele. Dați la frigider cel puțin 1 oră (budinca va continua să se îngroașe pe măsură ce se răcește).
Se servește garnisit cu nuci tocate pentru un plus de crocant.