Ciocolata-Alune Răspândit Nu-Coace

Ciocolata-Alune Răspândit Nu-Coace
Ciocolata-alune răspândit no-coace este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 242 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un condiment foarte preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți extract de vanillan, răspândire de ciocolată-alune, ovăz laminat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Răspândirea Alunelor De Ciocolată, Răspândirea Alunelor De Ciocolată, și Răspândirea Alunelor De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un vas de copt de 8 inci cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
2
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul, extractul de vanilie și sarea în untul topit; se aduce la fierbere și se gătește și se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Reduceți căldura la mediu; adăugați untul de arahide și răspândirea de ciocolată-alune. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Se ia de pe foc și se adaugă ovăzul; amestecați pentru a acoperi uniform. Aruncați amestecul în vasul de copt pregătit; se întinde într-un strat uniform folosind o spatulă sau o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Lăsați amestecul să se răcească complet, cel puțin 30 de minute.
6
Scoateți din vasul de copt, ridicându-l de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Tăiați în bare pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista