Ciocolata-Alune Răspândit Nu-Coace
Ciocolata-alune răspândit no-coace este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 242 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un condiment foarte preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți extract de vanillan, răspândire de ciocolată-alune, ovăz laminat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Răspândirea Alunelor De Ciocolată, Răspândirea Alunelor De Ciocolată, și Răspândirea Alunelor De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați un vas de copt de 8 inci cu folie de aluminiu.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul, extractul de vanilie și sarea în untul topit; se aduce la fierbere și se gătește și se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Reduceți căldura la mediu; adăugați untul de arahide și răspândirea de ciocolată-alune. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă ovăzul; amestecați pentru a acoperi uniform. Aruncați amestecul în vasul de copt pregătit; se întinde într-un strat uniform folosind o spatulă sau o lingură.
Lăsați amestecul să se răcească complet, cel puțin 30 de minute.
Scoateți din vasul de copt, ridicându-l de folie.
Tăiați în bare pentru a servi.