Ciocolata Alba-Crema Sambuca
Crema de ciocolată albă-Sambuca este o fără gluten garnitură. O porție conține 283 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, frișcă, ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, și Înghețată Vanillan Cu Ciocolată Albă...fără producătorul de înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/3 cană de frișcă și ciocolată într-un bol metalic mediu. Puneți peste cratița cu apă abia fierbinte (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Se amestecă până când amestecul este neted.
Scoateți din apă. Se răcește 15 minute. Bateți restul de 1 2/3 căni de frișcă, sambuca și vanilie într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți 1/4 de frișcă în amestec de ciocolată albă pentru a ușura. Îndoiți frisca rămasă în 2 adaosuri. Răciți până la 8 ore.