Ciocolata Alba-Crema Sambuca

Ciocolata albă-crema Sambuca ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați sambuca, extract de vanillan, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Ciocolata Alba-Crema Sambuca, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/3 cană de frișcă și ciocolată într-un bol metalic mediu. Puneți peste cratița cu apă abia fierbinte (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Se amestecă până când amestecul este neted.
Scoateți din apă. Se răcește 15 minute. Bateți restul de 1 2/3 căni de frișcă, sambuca și vanilie într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți 1/4 de frișcă în amestec de ciocolată albă pentru a ușura. Îndoiți frisca rămasă în 2 adaosuri. Răciți până la 8 ore.