Cinnamon Rolls III

Cinnamon Rolls III
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Cinnamon Rolls III. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 286 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. 3948 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte cald, apă, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar.

Instrucțiuni

1
În tigaia mașinii dvs. de pâine, combinați apă, 1/4 cană de unt topit, budincă de vanilie, 1 cană de lapte cald, ou, 1 lingură de zahăr, sare, făină de pâine și drojdie. Setați mașina la ciclul aluatului; apăsați Start.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
VanilieVanilie
UntUnt
PâinePâine
AluatAluat
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
TigaieTigaie
2
Când ciclul aluatului s-a terminat, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și rulați într-un dreptunghi de 17x10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
3
Se întinde cu 1/2 cană de unt înmuiat. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, scorțișoara și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați amestecul de zahăr brun peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AluatAluat
5
Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Rulați aluatul, începând cu partea lungă. Feliați în 16 felii de un inch; așezați în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lăsați rulourile să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se amestecă împreună crema de brânză, 1/4 cană de unt înmuiat, zahărul cofetarilor, extractul de vanilie și 1 1/2 lingurițe de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
LapteLapte
11
Scoateți rulourile din cuptor și lăsați să se răcească până se încălzește; întindeți glazura peste rulourile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista