Cinderella Cheesecake
O porție conține 625 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, cremă de brânză, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cenusareasa Fantezie Tort, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Concursul Philadelphia Cheesecake al anului și Cheesecake-ul meu de Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta Brownie: Preîncălziți cuptorul la 35
Cuptor cu microunde primele 2 ingrediente într-un vas mic pentru microunde la mediu (50% putere) 1 1/2 minute sau până la topire, amestecând la intervale de 30 de secunde. Amestecați făina, sarea și praful de copt într-un bol.
Bateți 2 ouă și 1 cană de zahăr brun la viteză medie-mare cu un mixer electric de 3 până la 4 minute sau până când aluatul formează panglici subțiri atunci când bătăile sunt ridicate.
Adăugați vanilie, ciocolată dulce-amară și amestec de ciocolată topită și bateți doar până la amestec. Se amestecă amestecul de făină doar până se combină.
Întindeți 1 cană amestec de brownie pe fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci unsă și făinată.
Coaceți la 350 pe suportul cuptorului Central 13 până la 15 minute sau până la setare. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute; înghețați 15 minute.
Scoateți din congelator; răspândirea rămase brownie aluat părți de pan la 1/4 inch de sus, etanșare aluat la crusta de jos.
Pregătiți umplutura: bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr brun la viteză medie cu un mixer electric greu până la amestecare.
Adăugați 3 ouă, câte 1 la un moment dat, bătând doar până când galbenul dispare după fiecare adăugare. Bateți în smântână doar până se amestecă. Bateți în unt de arahide până se amestecă.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită. (
Amestecul nu va umple complet crusta.)
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Răspândiți Topping de smântână peste centrul cheesecake-ului, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginii.
Coaceți la 350 timp de încă 1 minut.
Scoateți din cuptor; rulați ușor un cuțit în jurul marginii cheesecake-ului pentru a slăbi. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Acoperiți și răciți 8 până la 12 ore.
Scoateți părțile laterale ale tăvii. Sus cu bucle de ciocolată.
Notă: Am testat cu unt de arahide Jif.