Cinci Minute Miso-Glazurate Prăjitor De Pâine Cuptor Somon

Cinci Minute Miso-Glazurate Prăjitor De Pâine Cuptor Somon
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Cinci minute Miso-glazurate Toaster cuptor somon ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Pentru $5.89 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 414 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână miso, sake, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați 15 Minute Miso Somon Glazurat, Alunecări de teren: ușor 5 minute trata și prăjitor de pâine cuptor Giveaway, și Toaster Cuptor Tandoori Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună miso, sake, sos de soia, ulei și zahăr. Frecați amestecul pe fiecare suprafață de file de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Transferați într-o pungă de blocare cu fermoar din plastic sau într-un recipient sigilabil. Treceți imediat la pasul următor sau, pentru cele mai bune rezultate, marinați timp de aproximativ 30 de minute sau până la două zile.
3
Preîncălziți un broiler (cuptor cu prăjitor de pâine sau cuptor obișnuit) la mare. Acoperiți o tigaie mică pentru pui cu folie de aluminiu. Frecați excesul de marinată de somon și puneți-l pe tigaia broiler. Se fierbe până când suprafața superioară este bine carbonizată și somonul este abia cald în centru, aproximativ 5 minute, folosind folia pentru a proteja orice zonă care amenință să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
ToasterToaster
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista