Cina într-un dovleac I
Cina într-un dovleac aș putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 233 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovleac de zahăr, suc de roșii, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cina Într-Un Dovleac, Cina într-un dovleac, și Cina într-un dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Spălați dovleacul, tăiați partea superioară, răzuiți semințele și aruncați.
Așezați hamburgerul într-o tigaie mare și adâncă. Se sfărâmă și se gătește la foc mediu, până se rumenesc uniform.
Scurgeți grăsimea, adăugați ceapa și usturoiul; se sotează ușor.
Adăugați zahăr, ierburi italiene, sare, piper, suc de roșii și orez; se amestecă bine.
Strat în interiorul dovleacului cu 1/3 de varză, fasole verde și amestec de carne de vită și orez. Repetați straturile, înlocuiți capacul și coaceți timp de 2 până la 3 ore.