Cina în seara asta: șuncă și pere crocante cu unt condimentat
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 938 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 115 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare kosher, unt, jumătăți de pere în sirop greu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Cina În Seara Asta: Prăjituri Crocante Cu Tăiței, Cina în seara asta: creveți Chipotle crocanți cu porumb și Scallions, și Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Slănină, Pere Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, condimentele de plăcintă cu dovleac, coriandrul, ghimbirul și sarea într-un castron mediu și bateți până se încorporează uniform. Pune deoparte.
Aranjați jumătate din feliile de pâine pe tăbliță și așezați câte o felie de brânză elvețiană pe fiecare. Se acoperă cu șuncă, urmată de felii de pere și brânză fontina. Completați sandvișurile cu a doua patru felii de pâine și apăsați ușor pentru a comprima.
Întindeți untul condimentat pe exteriorul fiecărui sandviș.
Așezați două sandvișuri în tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu la foc mediu. Gatiti pana cand prima parte devine maro aurie, aproximativ 6 minute. Răsturnați sandvișurile folosind spatula și gătiți pe a doua parte până se rumenesc, cu aproximativ 6 minute mai mult. Păstrați sandvișurile calde în timp ce gătiți cele două sandvișuri rămase.
Tăiați în jumătate și serviți.