Cina în seara asta: somon glazurat cu miere-soia cu Bok Choy

Cina în seara asta: somon glazurat cu miere-soia cu Bok Choy
Cina in seara asta: miere-soia glazurate somon cu Bok Choy este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 347 calorii. 138 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână baby bok choy, ghimbir, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina in seara asta: somon glazurat cu var si miere cu orez si Broccolini, Cina in seara asta: Miso-glazurate somn și copilul Bok Choy, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sosul de soia, mierea, sucul de lămâie, ghimbirul și usturoiul împreună până când mierea se dizolvă. Rezervați 1/4 cană de marinată într-un castron separat, apoi așezați fileurile de somon, cu pielea în sus, în marinată. Se lasă la marinat cel puțin 10 minute, de preferință timp de 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, preîncălziți broilerul (sau grătarul) la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Încălziți 1/4 cană de apă în tigaie medie la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bok choy și acoperiți. Se lasă la abur până aproape fraged, aproximativ 4 minute, apoi se adaugă marinada rezervată. Aruncați pentru a combina, gătiți încă 2 minute pentru a reduce excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Se ia de pe foc.
6
Puneți somonul sub pielea broilerului în jos și fierbeți fără să vă întoarceți până când exteriorul este bine caramelizat și peștele este doar gătit, 7-10 minute, în funcție de grosime și de Distanța față de broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Aranjați bok choy pe farfurii și acoperiți cu fileurile de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Bok ChoyBok Choy

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista