Cina În Seara Asta: Somon Cu Crustă De Cartofi

Cina În Seara Asta: Somon Cu Crustă De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: somon cu crustă de cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 5,36 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mărar, câteva chipsuri de cartofi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: salata de cartofi cu somon afumat și hrean Cr fra fra fra, File de somon cu crustă de cartofi, și Cina In Seara Asta: Somon Charmoula.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați chipsurile de cartofi, coaja de tei, mărarul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MărarMărar
3
Condimentați somonul cu sare și piper, apoi acoperiți somonul cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
4
Se introduce la cuptor și se coace 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Revista