Cina în seara asta: salată de pere, parmezan și caju
Cina în seara asta: salata de pere, parmezan și caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 100 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați o mână de caju, pere bosch, brânză piave și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Cina În Seara Asta: Confit De Rață Și Salată De Pere, Cina în seara asta: salată crocantă de sfeclă crudă cu Fetan și pere, și Cina în seara asta: salată de pâine cu Speck, parmezan și ou Pocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de salată, adăugați verdele.
Se toarnă un flux blând de ulei de măsline de 3-4 ori în jurul vasului, suficient pentru a acoperi bine părțile laterale. Faceți același lucru cu sucul de lămâie.
Adăugați un vârf bun de sare pentru fiecare persoană.
Adăugați feliile de pere, apoi aruncați ușor verdeața până când sunt acoperite uniform cu ulei și acid. Gustați și reglați raportul ulei/acid / sare. Se acoperă cu caju și brânză rasă. Finalizați cu piper negru proaspăt.