Cina în seara asta: pui aplatizat cu vinaigretă de roșii-șofran pe rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: pui aplatizat cu vinaigretă de roșii-șofran pe Arugulan. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 366 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați șofran, piept de pui cu piele, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina în seara asta: pui cu vinaigretă de roșii-șofran cu verdeață mixtă, Cina in seara asta: muschiulet de porc cu rucola, andive si vinegreta de nuc, și Cina în seara asta: pui și orez cu șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, 1/4 linguriță de boia și șofranul într-un castron. Bateți încet uleiul de măsline. Se amestecă șalotele, 1/2 lingură de cimbru și roșiile. Se condimentează cu sare și piper.
Aplatizați pieptul de pui cu un ciocan sau fundul unei tigaie mari. Condimentați ambele părți cu un vârf de sare și piper și restul de boia și cimbru.
Se toarnă restul de ulei într-o tigaie setată la foc mediu-mare.
Adăugați pieptul de pui, cu pielea în jos. Gatiti aproximativ 5 minute, apoi intoarceti si gatiti pe cealalta parte. Verificați dacă ați terminat folosind un termometru pentru carne. Gatiti inca doua minute o parte, daca este necesar.
Adăugați o mână de rucola pe două farfurii. Completați fiecare cu un piept de pui. Lingură pe o parte din vinaigreta de roșii-șofran.