Cina în seara asta: Paste cu conopidă sufocată și șofran

Cina în seara asta: Paste cu conopidă sufocată și șofran
Cina in seara asta: Paste cu conopidă sufocat și șofran este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 622 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, paste scurte, șofran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: Paste cu conopidă și hamsii, Cina In Seara Asta: Sufocat Creveți Tostadas, și Cina în seara asta: pui și orez cu șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și adăugați bucățile de conopidă. Gatiti pana se inmoaie, dar nu inca fraged, 3-4 minute, apoi scoateti cu o lingura cu fante sau paianjen intr-un bol. Puneți 1/2 cană de apă fierbinte într-un castron mic și adăugați firele de șofran la înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și începe să se rumenească, apoi amestecați hamsia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Continuați să gătiți până când ceapa este aurie și hamsia s-a topit în sos, apoi adăugați apa de șofran, conopida albită, stafidele și nucile de pin. Aduceți lichidul la fierbere și gătiți până când conopida este fragedă și lichidul s-a evaporat suficient pentru a permite legumelor să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofranșofran
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Între timp, aruncați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente. Rezervați 1 cană de apă pentru paste înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Adăugați pastele în tigaie și aruncați pentru a acoperi, apoi gătiți câteva minute pentru a aduce aromele împreună. Dacă vasul este uscat, adăugați puțină apă pentru Paste pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Împărțiți în boluri și acoperiți cu busuiocul și brânza pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Stropiți cu ulei de măsline și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista