Cina în seara asta: Paste cu conopidă sufocată și șofran
Cina in seara asta: Paste cu conopidă sufocat și șofran este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 622 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, paste scurte, șofran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: Paste cu conopidă și hamsii, Cina In Seara Asta: Sufocat Creveți Tostadas, și Cina în seara asta: pui și orez cu șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și adăugați bucățile de conopidă. Gatiti pana se inmoaie, dar nu inca fraged, 3-4 minute, apoi scoateti cu o lingura cu fante sau paianjen intr-un bol. Puneți 1/2 cană de apă fierbinte într-un castron mic și adăugați firele de șofran la înmuiat.
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și începe să se rumenească, apoi amestecați hamsia.
Continuați să gătiți până când ceapa este aurie și hamsia s-a topit în sos, apoi adăugați apa de șofran, conopida albită, stafidele și nucile de pin. Aduceți lichidul la fierbere și gătiți până când conopida este fragedă și lichidul s-a evaporat suficient pentru a permite legumelor să se caramelizeze.
Între timp, aruncați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente. Rezervați 1 cană de apă pentru paste înainte de scurgere.
Adăugați pastele în tigaie și aruncați pentru a acoperi, apoi gătiți câteva minute pentru a aduce aromele împreună. Dacă vasul este uscat, adăugați puțină apă pentru Paste pentru a slăbi sosul.
Împărțiți în boluri și acoperiți cu busuiocul și brânza pecorino.
Stropiți cu ulei de măsline și serviți imediat.