Cina în seara asta: orez prăjit cu slănină și Kimchi
Cina in seara asta: Bacon și kimchi orez prăjit este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 2,39 USD pe porție. O porție conține 651 calorii, 21g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, orez, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: orez prăjit cu creveți și slănină, Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), și Cina în seara asta: sandviș cu stridii prăjite și slănină.
Instrucțiuni
Se toarnă o peliculă de ulei într-un set mare de wok la foc mare. Când este foarte fierbinte, adăugați ceapa. Gatiti pana devine translucid, dar nu rumenit.
Scoateți ceapa cu o lingură de lemn și lăsați-o deoparte.
Dacă nu mai rămâne ulei, adăugați puțin mai mult. Ar trebui să mai rămână un film.
Adăugați ouăle bătute. Gatiti pana cand doar setati, mai putin de 30 de secunde, amestecandu-le cu lingura de lemn.
Transferați-le în oală cu ceapa.
Adăugați slănina. Se amestecă constant până când sunt crocante.
Scoateți bucățile de slănină și adăugați în același bol. Lăsați cât mai mult din grăsimea de slănină. Ar trebui să existe aproximativ 2 linguri. Dacă există mai multe, atunci eliminați unele.
Adăugați orezul. Amestecați constant, asigurându-vă că orezul nu se lipeste de fundul wok-ului. Gatiti aproximativ 4 pana la 5 minute, rupand orice aglomerari.
Întoarceți ceapa, ouăle și slănina în wok.
Adăugați mazărea, kimchi și lichidul kimchi. Se amestecă bine. Când totul este cald, opriți focul și serviți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!