Cina în seara asta: Minestrone de primăvară cu orez Basmati maro
Reteta cina in seara asta: Minestrone de primăvară cu orez Basmati maro este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.77 pe portie, veți obține o supă care servește 4. O porție conține 240 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel spears, orez brun basmati, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cina In Seara Asta: Genovese Minestrone, Cina în seara asta: Paste cu ierburi de primăvară, și Cina în seara asta: sparanghel de primăvară și Hash de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare, apoi adăugați șalotele feliate și usturoiul și saut-ul până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați orezul și pâinea prăjită timp de aproximativ un minut, apoi adăugați bulionul și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când orezul este doar fraged, 35-45 de minute.
Adăugați legumele în supă și fierbeți timp de 2-3 minute, până când sunt fierte, dar încă abia crocante.
Serviți imediat în timp ce legumele sunt încă crocante.