Cina în seara asta: Linguine cu creveți și dovlecei pentru copii

Cina in seara asta: Linguine cu creveți și dovlecei pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de spaghete, stoc de pește, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: Linguine cu Monkfish, cimbru și dovlecei, Cina în seara asta: Linguine cu creveți prăjiți cu citrice, și Cina in seara asta: rampe cu Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti pastele pana la 2 minute timid de al dente.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu până când strălucește.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat și începe să se coloreze, aproximativ 30 de secunde, apoi adăugați creveți și gătiți până se rumenesc ușor pe o parte, aproximativ 2 minute.
Întoarceți creveții și adăugați dovleceii în tigaie.
Se sotează până când creveții sunt fierți și dovlecelul își pierde doar mușcătura, dar nu este moale, încă 1-2 minute.
Transferați amestecul de creveți și dovlecei pe o farfurie pentru a se odihni.
Adăugați bulionul de pește în tigaie, dați focul la mare și reduceți cu cel puțin jumătate, până când începeți să se îngroașe. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați pastele în tigaie și continuați să gătiți până când pastele sunt al dente și s-au căsătorit cu sosul, apoi aruncați cu untul.
Adăugați creveții și dovleceii înapoi în tigaie și condimentați din nou cu sare, dacă este necesar.
Împărțiți între boluri, acoperiți cu frunze de busuioc și serviți imediat.