Cina în seara asta: Fusilli cu cârnați, Kale și roșii Sungold

Cina în seara asta: Fusilli cu cârnați, Kale și roșii Sungold
Cina în seara asta: Fusilli cu cârnați, Kale și roșii Sungold ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 824 calorii. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, cârnați, fusilli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 406 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina în seara asta: varză creț și supă de cartofi cu cârnați, Cina în seara asta: Pesto Fusilli cu porumb, dovlecei și slănină, și Fusilli cu linte, cârnați și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți două oale cu apă sărată la fiert: 1 pentru kale, 1 pentru paste. Gatiti varza in apa clocotita pana se inmoaie, apoi scurgeti bine si dati deoparte. Gatiti pastele pana cand sunt al dente, rezervand 1 cana de apa de gatit pentru paste inainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
KaleKale
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și sfărâmați cârnații în tigaie. Gatiti, rupandu-va bine cu o lingura de lemn, pana cand grasimea este redata si carnea incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați usturoiul, fulgii de ardei roșu și semințele de fenicul și continuați să gătiți până când cârnații se rumenesc și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați varza albă și amestecați pentru a acoperi bine. Gatiti 2-3 minute, apoi adaugati rosiile cherry si gatiti pana abia incep sa-si piarda forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
KaleKale
5
Adăugați pastele scurse, aruncând pentru a acoperi grăsimea, adăugând apă pentru paste și parmezan, după cum este necesar, pentru a crea un sos mătăsos. Se condimentează după gust cu sare și piper și se împarte între boluri, topping cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista