Cina în seara asta: cârnați italieni cu ceapă caramelizată, muștar și Giardineria

Cina în seara asta: cârnați italieni cu ceapă caramelizată, muștar și Giardineria
Reteta cina in seara asta: cârnați italieni cu ceapă caramelizată, muștar și Giardinerian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 605 calorii, 22g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, cârnați, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată, Cina în seara asta: Panini cu friptură de flanc cu brânză de capră și ceapă caramelizată, și Cina în seara asta: salată de cartofi dulci cu ceapă caramelizată și pansament Guajillo Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la setarea caldă. Înfășurați rulourile în folie de aluminiu și introduceți-le în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Se toarnă 1/2 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa. Se amestecă ocazional și se gătește până începe să se rumenească. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până se caramelizează și se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Cu aproximativ 20 de minute rămase, turnați jumătatea rămasă de lingură de ulei într-o a doua tigaie și transformați focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, una până la două minute pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Scoateți cârnații și transferați-i în tigaie cu ceapa. Lăsați-le să termine gătitul, aproximativ 15 minute. Acestea ar trebui să atingă o temperatură internă de 150 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți rulourile din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
8
Tăiați o fantă în fiecare pentru cârnați, asigurându-vă că nu tăiați până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
9
Adăugați câte un cârnat Italian la fiecare rulou și acoperiți fiecare cu niște muștar, câteva linguri de ceapă caramelizată și suficientă giardiniera după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Serviți imediat cu niște chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista