Cina în seara asta: cârnați italieni cu ceapă caramelizată, muștar și Giardineria

Reteta cina in seara asta: cârnați italieni cu ceapă caramelizată, muștar și Giardinerian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 605 calorii, 22g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, cârnați, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată, Cina în seara asta: Panini cu friptură de flanc cu brânză de capră și ceapă caramelizată, și Cina în seara asta: salată de cartofi dulci cu ceapă caramelizată și pansament Guajillo Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la setarea caldă. Înfășurați rulourile în folie de aluminiu și introduceți-le în cuptor pentru a se încălzi.
Se toarnă 1/2 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare setată la foc mediu.
Adăugați ceapa. Se amestecă ocazional și se gătește până începe să se rumenească. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până se caramelizează și se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Cu aproximativ 20 de minute rămase, turnați jumătatea rămasă de lingură de ulei într-o a doua tigaie și transformați focul la mediu-mare.
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, una până la două minute pe o parte.
Scoateți cârnații și transferați-i în tigaie cu ceapa. Lăsați-le să termine gătitul, aproximativ 15 minute. Acestea ar trebui să atingă o temperatură internă de 150 F.
Scoateți rulourile din cuptor.
Tăiați o fantă în fiecare pentru cârnați, asigurându-vă că nu tăiați până la capăt.
Adăugați câte un cârnat Italian la fiecare rulou și acoperiți fiecare cu niște muștar, câteva linguri de ceapă caramelizată și suficientă giardiniera după cum doriți.
Serviți imediat cu niște chipsuri.