Cina În Seara Asta: Cârnați Fierți Cu Cidru Cu Salvie

Cina În Seara Asta: Cârnați Fierți Cu Cidru Cu Salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: cârnați înăbușiți cu cidru cu salvie. Această rețetă face 4 porții cu 514 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de cidru de mere, mămăligă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc fiert în cidru tare, Cina în seara asta: cârnați în tigaie cu struguri, și Cina în seara asta: cârnați italieni prăjiți cu struguri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare (12 inci) suficient de mare pentru a ține cârnații confortabil, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cârnați și gătiți, întorcându-vă o dată, până când devin maro auriu intens. La jumătatea gătitului, adăugați ceapa în tigaie și aruncați pentru a le acoperi în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cidru, frunze de salvie și un vârf de sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe destul de repede până când cidrul se reduce într-o glazură și se acoperă spatele unei linguri, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Între timp, aduceți apa la fiert într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Bateți mămăliga într-un flux lent, condimentați cu sare și piper și reveniți la fierbere. Întoarceți focul la minim și gătiți până când apa este absorbită și mămăliga este foarte moale. Se amestecă cheddar și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Împărțiți mămăliga între boluri și acoperiți cu cârnați și ceapă. Puneți lichidul de tigaie deasupra cârnaților și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista