Cina În Seara Asta: Cârnați Fierți Cu Cidru Cu Salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: cârnați înăbușiți cu cidru cu salvie. Această rețetă face 4 porții cu 514 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de cidru de mere, mămăligă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc fiert în cidru tare, Cina în seara asta: cârnați în tigaie cu struguri, și Cina în seara asta: cârnați italieni prăjiți cu struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare (12 inci) suficient de mare pentru a ține cârnații confortabil, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cârnați și gătiți, întorcându-vă o dată, până când devin maro auriu intens. La jumătatea gătitului, adăugați ceapa în tigaie și aruncați pentru a le acoperi în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cidru, frunze de salvie și un vârf de sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe destul de repede până când cidrul se reduce într-o glazură și se acoperă spatele unei linguri, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Crenguță Rozmarin
Dressing Japonez De Susan Preparat
4
Între timp, aduceți apa la fiert într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Bateți mămăliga într-un flux lent, condimentați cu sare și piper și reveniți la fierbere. Întoarceți focul la minim și gătiți până când apa este absorbită și mămăliga este foarte moale. Se amestecă cheddar și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Împărțiți mămăliga între boluri și acoperiți cu cârnați și ceapă. Puneți lichidul de tigaie deasupra cârnaților și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat