Cina în seara asta: Curry de pui dulce și picant

Cina in seara asta: Curry de pui dulce și picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 864 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, suc de lămâie, lemongrass și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Cina in seara asta: cartofi dulci picante cu var, Cina in seara asta: pui, Lemongrass, și cartofi Curry (Ca-ri Ga), și Cina în seara asta: conopidă și cartofi dulci în sos picant de roșii cu caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați ardeii iute proaspeți, ardeii iute uscați, lămâia, usturoiul, șalotele tocate și apa într-un robot de bucătărie și amestecați până când este o pastă.
Se toarnă 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați bucățile de pui cu sare și piper și apoi puneți-le în tigaie. Gatiti timp de 10 minute, rasucind la jumatate, pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Întoarceți focul la mediu și îndepărtați bucățile de pui.
Aruncați pasta în tigaie. Gatiti timp de 7 minute, amestecand ocazional, pana cand toata apa s-a evaporat.
Se toarnă laptele de cocos, se amestecă bine, apoi se întoarce puiul în tigaie. Acoperiți tigaia, dați focul la mediu-mic și gătiți până când puiul este gătit și sosul s-a îngroșat, aproximativ 25 de minute.
Turnați restul de ulei într-o tigaie mică. Dați focul la mediu și adăugați șalotele feliate. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Scoateți șalotele și scurgeți-le pe niște prosoape de hârtie.
Scoateți puiul din tigaie. Împărțiți puiul între câteva farfurii.
Adăugați lămâia în sos, amestecați bine, apoi lingurați sosul peste bucățile de pui și presărați șalotele prăjite. Condimentează cu sare și piper după gust.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner]()
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.